2013. július 3., szerda

Gyulai Attila szénceruza rajzai

1
2

3 megjegyzés:

  1. Tetszenek a rajzaid, szepen ki vannak dolgozva, az elsonek talan az arca meg nem tokeletes, a szemeket a legnehezebb talan jol megfogni, es feltetelezem, hogy ehhez volt modelled, ugyhogy megnehezebb, de latszik, hogy volt turelmed hozza, hizen a haja peldaul nagyon szep reszletes. A masodik mar ebbol a szempontbol sokkal jobb. Valoszinuleg azert is mert vagy nem kotott a ido, vagy fenykeprol dolgoztal, vagy kepzeletbol, ha viszont modellel, akor le a kalappal, hiszen akkor kivalo munkat vegeztel rovid ido alatt.
    A megjegyzesem az lenne, hogy itt mi ezt egy digitalis kepen nezzuk, es igen, ez teljesen mas, mint eredetiben, de mivel szenceruza rajzok, feltehetoen feher papirra rajzoltad, en a digitalis fenykepeket atalakitanam, ugy, hogy semmi szin ne legyen benne. Nem nehez megoldani, nem kell hozza sokminden, es ha gondolod en szivesen megcsinalom barmikor. Gratulalok, szep munkak ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom a tipekett, s az oszintesegett becsulom igaz meg sokat kell javitanom rajztudasomon de sok gyakorlattal sokra lehett vinni, udv. Gyulai Attila

      Törlés
  2. Hmmm Titanic? Bocs ez nekem most nem jön be. Szerintem próbálj rajzolni olyat, ami még nem volt lerajzolva, mert az kicsit giccsnek számít. Ez a másodikra érvényes az első meg... na nem tudom nem vagyok rajz profi de, van mit gyakorolnod.

    VálaszTörlés